Salah ble månedens Liverpool-spiller for januar

Egypteren scoret tre mål og hadde tre målgivende den første måneden i 2020.

13. feb 2020 kl 19.09 Arild Skjæveland

Mohamed Salah er stemt frem som månedens Liverpool-spiller i januar. Det er sponsor Standard Chartered som deler ut prisen, og har gjort det siden august 2010.

Egypteren scoret tre mål og hadde tre målgivende for klubben i januar, i en måned der de helrøde slo Sheffield United, Tottenham, Manchester United, Wolverhampton og West Ham i Premier League.

Salah startet alle de fem ligakampene den måneden, og vant avstemningen foran Jordan Henderson og Alisson Becker, melder Liverpoolfc.com

Mo sin scoring mot Manchester United er kåret til månedens mål.

Klar for å møte Norwich

Salah vant også prisen for august måned. Siden den gang har Roberto Firmino vunnet september, Alex Oxlade-Chamberlain oktober, Sadio Mané november, og Trent Alexander-Arnold desember.

– Takk. Jeg er glad for å vinne denne prisen, og som jeg har sagt mange ganger tidligere, er det viktige at vi vinner kamper, og det gjorde vi bra denne måneden. Forhåpentligvis kan vi holde det gående slik, sier han til Liverpoolfc.com.

Lørdag kveld er det Premier League-fotball igjen, når Norwich er motstander på Carrow Road.

– Vi har hatt en god pause, og alle er friske og gleder seg til å starte igjen. Forhåpentligvis blir vi klare for neste kamp, sier han.

Norwich - Liverpool spilles lørdag kl. 18.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]