Tilbake etter vinterpause– Det var fint å se solen!

Alisson Becker har vært i hjemlandet i vinterpausen.

13. feb 2020 kl 18.26 Arild Skjæveland

Liverpools førstelag har ikke spilt kamp siden Southampton ble slått 4-0 1. februar. Siden den gang har juniorene tatt laget videre til femte runde i FA cupen, og spillerne har hatt en full uke fri. Nå er de tilbake på Melwood.

Alisson Becker har vært i hjemlandet.

– Jeg har vært i Brasil, og vært sammen med min bror. Du kan ikke stoppe opp, og må fortsette å trene og holde deg i form, så jeg jobbet litt med ham. Det var fint å ha sol!, sier han i et intervju med Premier League Productions, gjengitt av Liverpoolfc.com.

– Vi forventer en tøff kamp. Alle kamper i Premier League, enten du er på topp eller bunn, er alltid vanskelig, sier han videre. Vi må forberede oss på best mulig måte denne uken, og være klare for alt.

Må bare fortsette

De helrøde har vunnet 24 av 25 kamper, og har en luke på 22 poeng ned til Manchester City. Alisson er klar på at laget må fortsette som de har gjort dersom målet skal oppnås.

– Vi ønsker å vinne tittelen, og for å vinne tittelen må du vinne alt. Vi ser bare på hovedmålet vårt, og det som har skjedd har skjedd. 

– Vi må fokusere på kvaliteten vår. Vi har en utrolig gruppe med fantastiske spillere. Dersom en må ut, kommer det inn en annen. Da jeg var skadet, kom Adrian inn og spilte veldig bra. Det er andre eksempler - «Fab» blir skadet, og en annen kommer inn og det er det samme. Alle hjelper mye til på banen. 

– Vi nyter denne tiden, for det er fint å være på topp. Vi jobber for dette - å kunne være helt på topp på øverste nivå. For å vinne må du nyte spillet. Du må like måten vi spiller på, for gjør du ikke det kan du ikke spille i alle kampene med vår intensitet. 

Norwich - Liverpool spilles lørdag kl. 18.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]