Alisson Becker har reddet 33 av de siste 34 avslutningene på mål

Verdens beste keeper har holdt nullen i 10 av de 11 siste.

22. jan 2020 kl 21.24 Arild Skjæveland

Det siste Alisson Becker gjorde i kamp, var å slå den målgivende pasningen til Mohamed Salah i 2-0 seieren mot Manchester United på søndag, for så å legge ut på en langspurt og skli inn i armene på egypteren.

Det var første gang siden 2010 en Liverpool-keeper har notert seg for en assist i Premier League.

Liverpool har nå gått 675 minutter uten å slippe inn mål i Premier League. Med Alisson mellom stengene har de røde sluppet inn ett mål siden kampen mot Everton 4. desember. Det kom mot Monterrey i VM for klubblag 18. desember. 

Han har altså holdt nullen i 10 av de siste 11 kampene i alle turneringer… Verdens beste målvakt får alt til å se enkelt ut, og ifølge Dominic King i Daily Mail har han reddet 33 av de 34 siste avslutningene som er kommet på mål! Utrolige tall.

– En fantastisk gutt

Alisson har nå holdt nullen i 28 kamper i sin Premier League-karriere. Han har sluppet inn totalt 27 mål...

Klopp skryter av sin brasilianske målvakt.

– Som keeper, visste vi hva vi kom til å få. Ja, han har tatt store steg, det er normalt. Som person har han overgått forventningene, han er en fremragende fyr, sier Klopp til Daily Mail

– Vi har mange fine fyrer, men han er en veldig spesiell person, og det er flott. Utenom det, visste vi at vi skulle få en veldig god keeper. Karakteren hans og hvor rolig han er hjelper oss mye. En fantastisk gutt, og en fantastisk målvakt.

– Teknikken hans som målvakt er i bedring, og han får vanskelige ting til å se enkelt ut, og forhåpentligvis fortsetter det slik. Gjør du en feil som keeper går ballen i mål, sånn er livet. Jeg vet at «Ali» ikke tar det for gitt, så det gjør heller ikke vi.

Wolverhampton - Liverpool spilles torsdag kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]