Jamie Carragher:– Jadon Sancho? Det er en «nobrainer»

Liverpool er en av flere klubber som linkes til Jadon Sancho.

13. feb 2020 kl 17.00 Arild Skjæveland

Det er forventet at Jadon Sancho kommer til å forlate Borussia Dortmund til sommeren, og allerede har det blitt skrevet mye om interessen fra Manchester United og Chelsea. Også klubber som Manchester City, Barcelona og Real Madrid ønsker spilleren.

Onsdag kveld rapporterte Daily Mail at Liverpool har informert Dortmund om at de ønsker å være med i kampen om 19-åringen, som er ventet å koste i overkant av 100 millioner pund.

Jamie Carragher mener det er en «nobrainer», og helt åpenbart at det er en spiller som vil slå til i Premier League.

– Han er en engelsk spiller, som jeg tror vil være desperat for å komme tilbake. Jeg tror han vil være den heteste spilleren noen Premier League-klubb vil prøve å kjøpe, sier Carragher i Sky Sports sin Weekend Preview-podcast

Sikker på at han slår til

Sancho har 15 mål og 17 målgivende på 29 kamper for Lucien Favres lag denne sesongen, og er fast i Gareth Southgates England-tropp.

«Carra» føler seg sikker på at han kommer til å slå til om og når han returnerer til Premier League.

– Om han vil slå til? Det tror jeg. Det er en «nobrainer». Se bare hvor bra han spiller i en toppliga i en toppklubb som er under press. Han spiller hver uke, tallene hans er fantastiske, og alderen er helt perfekt.

– Jeg tror han vil kunne velge fra toppklubbene i Premier League, og selv om prisen ser oppsiktsvekkende ut, tror jeg det er en av dem som med tiden vil se billig ut. Du kommer til å få en god spiller i 10 år der dersom du beholder ham i klubben. 

– Dersom du tenker på utviklingen til Raheem Sterling i Manchester City, så føles det som at noe lignende kan skje. Det føles som at han kan bli den neste Raheem Sterling med tanke på mål og målgivende.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]