Daily Mail: Liverpool har informert Dortmund om at de vil være med i kampen om Jadon Sancho

Det forventes budkrig på unggutten.

12. feb 2020 kl 23.49 Arild Skjæveland

Alle forventer at Jadon Sancho kommer til å forlate Borussia Dortmund til sommeren. 19-åringen er en av Europas mest ettertraktede spillere, og kommer til å koste i overkant av 100 millioner pund.

Denne sesongen har han 12 mål og 14 målgivende på 19 kamper i Borussia Dortmund, og det er ventet at Manchester United, Chelsea, Manchester City, Real Madrid og Barcelona kommer til å være med i kampen. 

Også Liverpool kommer til å være med i kampen om spilleren, rapporterer Dominic King. King har dekket Liverpool FC i en årrekke, først for Liverpool Echo, og nå for Daily Mail. 

– Har informert Dortmund

Ifølge Daily Mail har Liverpool informert Borussia Dortmund om at de ønsker å kjøpe 19-åringen.

LFC skal fra neste sesong få Nike som sin utstyrsleverandør. Den amerikanske giganten er også Sancho sin personlige sponsor. 

De helrøde håper at Jürgen Klopp sine forbindelser til gamleklubben vil hjelpe i jakten på den tidligere Manchester City-junioren.

Ifølge Mail er spilleren god venn med Trent Alexander-Arnold, Alex Oxlade-Chamberlain og Jordan Henderson fra landslaget, og er nær Rhian Brewster. Utlånte Brewster van U17 VM sammen med Sancho i 2017.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]