Carragher spår gullfeiring på Etihad

Den tidligere Liverpool-spilleren deler sine tanker etter tapet mot Watford.

1. mar 2020 kl 23.09 Kenneth Baraas

For første gang i denne ligasesongen fikk andre lags supportere kjenne på «gleden» av et Liverpool-tap. Det illustrerte Gary Neville på humoristisk vis, og det var ikke noe annet enn forventet, ifølge Jamie Carragher. 

– Et tap måtte skje på et tidspunkt. Det har vært mye jubel fra en viss Mr. Neville, som spretter champagne og tar helt av - akkurat som forventet, sier Jamie Carrager med et smil, og hinter til en video som Gary Neville la ut på sosiale medier etter kampen. 

Mistet muligheten til å ta rekord

Tapet mot Watford betød at Liverpool mistet muligheten til å ta igjen «The Invincibles», Arsenal-laget som gikk ubeseiret i 50 ligakamper under Arsene Wenger i og rundt 2003/2004-sesongen.

– Men jeg kan forstå Arsenal-fansen som er fornøyde med at de får ha «Invincibles»-rekorden i fred. Men jeg mener tittelen har vært vunnet i et par måneder, det er bare et spørsmål om når Liverpool vil vinne, sier Carragher videre, ifølge Liverpool Echo

– Det er mye håp blant Liverpool-fansen at det vil skje på Goodison Park om et par uker, men jeg tror resultatet mot Watford har gjort at det blir lagt på is, og at vi må vente til kampen mot Manchester City på Etihad.

Jürgen Klopps mannskap trenger som kjent fire seire for å sikre Premier League-trofeet, så sant Manchester City vinner sine kamper. Før den tid skal Bournemouth, Everton og Crystal Palace møtes i ligaen. 

– Jeg forutså ikke resultatet i det hele tatt (mot Watford). Det var et stort sjokk, og det er nok derfor det er store reaksjoner i etterkant. Men det gjelder mer prestasjonen enn resultatet.

– I Premier League kan man dra til hvilken som helst stadion å tape 1-0, hvis det lugger litt eller man er litt uheldig. Men jeg mener Watford gjorde seg fullt fortjent til resultatet. Så det er nok ikke resultatet, men prestasjonen som vil gjøre Klopp urolig, avslutter Carragher. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]