Carragher mener ungguttene kan spare Liverpool for mye penger

Den tidligere Liverpool-spilleren fullroser de unge talentene.

8. feb 2020 kl 16.11 Kenneth Baraas

De rødes yngre spillere har gjentatte ganger vist hva de er gode for, selv mot motstand av Premier League-kvalitet. Curtis Jones og Neco Williams er to av de som har imponert mest, og Jamie Carragher tror det kan være med på å påvirke sommervinduet. 

– Curtis har tatt steg denne sesongen, men det er det unge spiller gjøre. De gjør plutselige hopp i utviklingen, og du vet aldri helt når det skal skje. De må gjøre det bykset for å komme på nivået som kreves på førstelaget, og det ser ut som han har gjort det nå, sier Carragher, i et intervju med Liverpool Echo

– Når han spiller på de aldersbestemte lagene, ser det nesten ut som han er en førstelagsspiller som har kommet for å spille med ungguttene. 

– Det eneste man kan kritisere Liverpool-laget på, er at det noen ganger mangler kreativitet på midtbanen, og jeg tror han er en som kan bidra på det feltet. 

– Uansett om Liverpool går ut på overgangsmarkedet for å endre det, eller om Minamino endrer det, så vil Curtis Jones og noen av de yngre spillerne være med på å legge føringer på planene til manageren, om han trenger å bevege seg ut på overgangsmarkedet. 

DEKNING: Carragher tror Williams kan ta rollen som backup for Alexander-Arnold på høyrebacken.

DEKNING: Carragher tror Williams kan ta rollen som backup for Alexander-Arnold på høyrebacken.

Dekning på backplass

Williams har gjort sakene godt på høyrebacken, og Carragher tror unggutten vil utvikle seg videre til å bli et fullverdig backup-valg for førstelaget. 

– Vi har ikke noen god dekning på backene. James Milner er der, men han er en 34 år gammel midtbanespiller - og når du ser på posisjonen Liverpool er i som mestere i Europa og hvor gode de er, så burde det nok være en annen spiller til å kunne spille i de posisjonene, sier Carragher.

– Men jeg tror med Neco Williams, med tanke på hvordan han har spilt, så vil man ikke bruke overgangsmarkedet for å kjøpe noen andre, og Ki-Jana Hoever er også tilgjengelig i den posisjonen. 

– De er unge gutter nå, men det de har gjort kan være med på å spare klubben for mye penger i sommer. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]