Carragher mener ungguttene kan spare Liverpool for mye penger

Den tidligere Liverpool-spilleren fullroser de unge talentene.

8. feb 2020 kl 16.11 Kenneth Baraas @KennethBaraas

De rødes yngre spillere har gjentatte ganger vist hva de er gode for, selv mot motstand av Premier League-kvalitet. Curtis Jones og Neco Williams er to av de som har imponert mest, og Jamie Carragher tror det kan være med på å påvirke sommervinduet. 

– Curtis har tatt steg denne sesongen, men det er det unge spiller gjøre. De gjør plutselige hopp i utviklingen, og du vet aldri helt når det skal skje. De må gjøre det bykset for å komme på nivået som kreves på førstelaget, og det ser ut som han har gjort det nå, sier Carragher, i et intervju med Liverpool Echo

– Når han spiller på de aldersbestemte lagene, ser det nesten ut som han er en førstelagsspiller som har kommet for å spille med ungguttene. 

– Det eneste man kan kritisere Liverpool-laget på, er at det noen ganger mangler kreativitet på midtbanen, og jeg tror han er en som kan bidra på det feltet. 

– Uansett om Liverpool går ut på overgangsmarkedet for å endre det, eller om Minamino endrer det, så vil Curtis Jones og noen av de yngre spillerne være med på å legge føringer på planene til manageren, om han trenger å bevege seg ut på overgangsmarkedet. 

DEKNING: Carragher tror Williams kan ta rollen som backup for Alexander-Arnold på høyrebacken.

DEKNING: Carragher tror Williams kan ta rollen som backup for Alexander-Arnold på høyrebacken.

Dekning på backplass

Williams har gjort sakene godt på høyrebacken, og Carragher tror unggutten vil utvikle seg videre til å bli et fullverdig backup-valg for førstelaget. 

– Vi har ikke noen god dekning på backene. James Milner er der, men han er en 34 år gammel midtbanespiller - og når du ser på posisjonen Liverpool er i som mestere i Europa og hvor gode de er, så burde det nok være en annen spiller til å kunne spille i de posisjonene, sier Carragher.

– Men jeg tror med Neco Williams, med tanke på hvordan han har spilt, så vil man ikke bruke overgangsmarkedet for å kjøpe noen andre, og Ki-Jana Hoever er også tilgjengelig i den posisjonen. 

– De er unge gutter nå, men det de har gjort kan være med på å spare klubben for mye penger i sommer. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]