Curtis Jones mener at flere av ungguttene kan ha spilt seg inn i førstelagsdiskusjonen

4. feb 2020 kl 23.33 Jens Hapnes Rege

Curtis Jones fikk æren av å bære kapteinsbindet i tirsdagens kamp mot Shrewsbury, og var blant banens beste da det purunge laget avanserte. 

Kapteinen snakket med LFC TV etter den fantastiske kvelden. 

– Vi har en utrolig historie og utrolige fans, men det er bare fantastisk å være ute der og spille. Å være kaptein var ekstra spesielt, sa unggutten etter kampen. 

I en første omgangen dominerte Liverpool kampen, men ungguttene greide ikke å gjøre det tellende før hvilen. Etter pausen fortsatte de med den samme intensiteten, og til slutt ga det belønning for strevet. 

– Vi visste at vi kunne skape noe hvis de senket intensiteten. I den andre omgangen behold vi den samme planen og det funket. Det var et heldig mål, men vi fortjente det definitivt. 

Fysiske motstandere

Jones irriterte rutinerte Shrewsbury-spillere med sin selvsikre stil og sine tekniske detaljer, og fikk flere ganger kjenne på motspillernes fysikk. 

– De er et League One-lag, og vi vet hvor fysisk den ligaen er. Vi er unge gutter og har ikke spilt mot mange slike lag, men guttene viste god karakter, tro og styrke i kampen, det lønnet seg og nå ser vi frem mot den neste runden. 

Scouseren forsøker å beskrive følelsen han og kameratene fikk da målet kom og Anfield eksploderte. 

– Jeg har vært heldig nok til å være på banen når førstelaget scorer, på benken og som en supporter - man vet hvor høylytt det blir. Det var en fantastisk følelse å være kaptein, men det viktigste var å vinne kampen. 

– Nå er det Chelsea neste, og mange av guttene har gitt manageren et problem med å plukke ut det laget. Alle guttene viste alt det manageren ser for i spillere. Vi ser frem mot den neste runden, og så ser vi hvordan det går videre, avslutter den fornøyde unggutten fra Liverpool.

Liverpool møter Chelsea i FA-cupens femte runde den 5. mars. Den kampen sendes forhåpentligvis på norske kanaler.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]