Hardy-gutten med to mål i knusende U23-seier

Og Curtis Jones scoret på nok et vakkert langskudd.

13. jan 2020 kl 22.04 Arve Vassbotten

Joe Hardy ble i forrige uke klar for Liverpool fra Brentford. Etter at han kom til Brentford B fra Manchester City i 2016/2017-sesongen har han banket inn 40 mål på 80 kamper.

21-åringen debuterte for Liverpool U23 da han fikk noen minutter i 1-0-tapet for Manchester City søndag 5. januar. Mandag kveld fikk han debuten fra start da Liverpool U23 spilte mot Southampton på akademiet i Kirkby, og scoret også to mål. 

Liverpool stilte med et veldig sterkt lag, med flere av heltene fra seieren mot Everton i Fa-cupen i startoppstillingen. Neco Williams, Yasser Larouci, Pedro Chirivella, Curtis Jones og Harvey Elliott spilte alle kampen.

Elliott med første mål

Før tre minutter var spilt, scoret Harvey Elliott kampens første mål. Pedro Chirivella la inn i feltet, der Elliott la ballen til rette for seg selv med et hodestøt og plasserte ballen til venstre for keeper. 

Etter 15 minutter fikk Elliott assist da Hardy scoret sitt første mål i Liverpool-trøya. Curtis Jones spilte til Elliott, som raskt la til rette for den nyankomne, som scorer sikkert. 

Like før pause scoret Hardy sitt andre mål, da han ble spilt fri av Jones. Avslutningen var et hardt skudd fra høyre side av 16-meteren og i motsatt hjørne.

Curtis Jones hadde flere gode forsøk på å kopiere scoringen mot Everton. Etter 87 minutter satt den i nettet fra 16-meteren og høyt i målet, ikke helt ulikt målet mot blåtrøyene. Det var hans 10. skudd i kampen. 

Like etter scoret innbytter Liam Millar, etter pasning fra Neco Wiliams, som Miller bare kunne spasere i mål. Neco ble på sin side spilt fri på høyresiden av Curtis Jones, som var involvert i det meste. 

Men det endte det 5-0 til Liverpool U23, men det kunne vært det dobbelte. 

Liverpool U23: Winterbottom, Williams, Van den Berg, Boyes, Larouci, Chirivella, Clarkson, Cain, Elliott, Jones, Hardy (Millar 64).

Har du innspill til journalisten?
[email protected]