U23-laget avsluttet året med seier

20. des 2019 kl 19.59 Jens Hapnes Rege

Liverpool kom tilbake fra 2-1 underlege mot Paris Saint Germain og avsluttet året på best mulig vis.

Resultatet gjør at laget tar seg videre til kvartfinale i Premier League International Cup med seier over Athletic Club eller Wolves i januar.

Critchleys mannskap dominerte kampen fra start, og det tok bare syv minutter før en retur fra et godt Jake Cain-skudd ble ekspedert i mål av Jack Bearne

Det var en sjanserik omgang på Kirkby, og Herbie Kane hadde en stor sjanse som ble stoppet av en god redning fra PSGs sisteskanse.

Dårlig periode

Mot slutten av førsteomgangen mistet Liverpool grepet på kampen og etter 38 minutter utlignet Alexandre Fressange for PSG etter å ha vendt bort Morgan Boyes og overlistet Liverpools sisteskanse Ben Winterbottom. Det sto dermed 1-1 til pause.

Liverpool greide ikke heve seg umiddelbart etter hvilen, og PSG tok ledelsen rett før en time av kampen var spilt.

Richard Makutungu kom seg fri på høyresiden, og Loic Mbe Soh overlistet Winterbottom med et velplassert hodestøt.

NEIL CRITCHLEY:
NEIL CRITCHLEY:  U23-lagets trener måtte se laget gi fra seg ledelsen.

Etter målet tok Liverpool tak i kampen, og bare en nydelig redning fra Innocent hindret Cain i å gjøre det rett etter scoringen.

Ungguttene måtte vente helt til 88 minutter var spilt før de fant veien til nettmaskene. Thomas Hill videreformidlet et innlegg fra Tony Gallacher i mål.

Det så ut til å ebbe ut med uavgjort, men tre minutter på overtid var Yasser Larouci frempå med et sugende løp, og med en velplassert avslutning sikret han Liverpool en perfekt start på PL International Cup.