Liverpool-spillerne tilbake i trening etter en uke fri

Flere kjente ansikt var å se på Melwood mandag ettermiddag.

9. sep 2019 kl 20.38 Jens Hapnes Rege

Mens spillerne som er på landslagsoppdrag returnerer til Melwood i løpet av uken, var resten tilbake i trening med Jürgen Klopp mandag ettermiddag.

Afrikanerne Mané, Salah og Matip var alle tilbake på feltet etter å ha sluppet å reise på landslagssamling med sine respektive landslag.

Keeperne Andy Lonergan og Adrián var også på treningsfeltet etter en uke uten trening med førstelaget. Sistnevnte gjennomførte et skreddersydd opplegg med John Actherberg den foregående uken for å forbedre kvalitetene med ballen i beina.

Engelskmennene Milner og Lallana var også tilbake i trening. Sistnevnte tilbrakte fri-uken i California, og la ut flere bilder fra treningsøktene han gjennomførte i USA på sin Instagram.

Xherdan Shaqiri var også som ventet tilbake på feltet etter å ha droppet landslagssamling for å fokusere på Liverpool.

Skadde spillere

Alisson og Naby Keïta gjør etter sigende fremskritt etter sine skader, og Alisson ga et innblikk i hans fremskritt i en video på Instagram hvor han jogget forsiktig. De to spillerne har gjennomført skreddersydde opplegg får å komme tilbake i aksjon så raskt som mulig.

Flere unggutter på Melwood

I fraværet av mange sentrale spillere fikk flere unggutter trene med Klopps mannskap.

Spillere som har vært oppe på feltet tidligere, som Longstaff, Clarkson, Ojrzynski, Larouci, Chirivella, Lewis og Herbie Kane trente med seniorene, samtidig som Clayton, Gallacher og Dixon-Bonner fikk en sjelden mulighet til å trene på Melwood.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]