Alisson viser fremgang

Keeperen har lagt ut en video av seg selv i sosiale medier.

5. sep 2019 kl 14.05 Arild Skjæveland

Jürgen Klopp har ikke satt noen dato på når man kan vente seg at Alisson Becker er tilbake i full trening, og trolig blir det Adrian som vokter målet også i de neste kampene.

Mens lagkameratene er på landslagsopphold og har noen dager fri, er han og Naby Keita igjen på Melwood for rehabilitering. I dag har han lagt ut en videosnutt av seg selv på sin Instagram-story der han beveger seg lett mellom kjeglene.

På diskusjonsforum og sosiale medier har det blitt spekulert i om målvakten har en alvorlig akillesskade og kan være ute i lang tid, men etter denne videosnutten kan en se bort fra det.

«Tennis leg»-skade?

LFC har ikke spesifisert akkurat hva skaden til Alisson er, men en fagperson Liverpool.no har vært i kontakt med mener det kan være en såkalt «tennis leg»-skade. Det er en muskelavrift i tykkleggen, den mediale gastrocnemius - og er muskelen som går til akilles.

Hvor lang tid det tar å lege, avhenger av om det er avrivning, rift, og hvor stor riften er. Er det en andregrads rift er man normalt sett ute i seks til åtte uker. Det virker som det mest sannsynlige for Liverpools målvakt.

Alisson har snart vært ute i fire uker. Stemmer den prognosen vil han kunne være ute på treningsfeltet igjen om et par uker.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]