POSTET PÅ INSTAGRAM:  Alisson Becker har postet en video av seg selv på Instagram der han beveger seg lett.

Alisson viser fremgang

Keeperen har lagt ut en video av seg selv i sosiale medier.

Jürgen Klopp har ikke satt noen dato på når man kan vente seg at Alisson Becker er tilbake i full trening, og trolig blir det Adrian som vokter målet også i de neste kampene.

Mens lagkameratene er på landslagsopphold og har noen dager fri, er han og Naby Keita igjen på Melwood for rehabilitering. I dag har han lagt ut en videosnutt av seg selv på sin Instagram-story der han beveger seg lett mellom kjeglene.

På diskusjonsforum og sosiale medier har det blitt spekulert i om målvakten har en alvorlig akillesskade og kan være ute i lang tid, men etter denne videosnutten kan en se bort fra det.

«Tennis leg»-skade?

LFC har ikke spesifisert akkurat hva skaden til Alisson er, men en fagperson Liverpool.no har vært i kontakt med mener det kan være en såkalt «tennis leg»-skade. Det er en muskelavrift i tykkleggen, den mediale gastrocnemius - og er muskelen som går til akilles.

Hvor lang tid det tar å lege, avhenger av om det er avrivning, rift, og hvor stor riften er. Er det en andregrads rift er man normalt sett ute i seks til åtte uker. Det virker som det mest sannsynlige for Liverpools målvakt.

Alisson har snart vært ute i fire uker. Stemmer den prognosen vil han kunne være ute på treningsfeltet igjen om et par uker.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
15.09.2019 kl 20:05

– Liverpool har en bedre angrepsrekke enn Manchester City

Gary Neville er imponert over Liverpools giftige trio. Robertson mener Bobby er verdensklasse.

+
15.09.2019 kl 17:02

Napoli vant i generalprøven

Slo Sampdoria på hjemmebane.

+
15.09.2019 kl 14:20

– Det er for tidlig å bli stresset over tabellen

Vi har tatt en prat med Tommy Kvarsvik i Manchester Citys norske supporterklubb etter at de lyseblå gikk på en overraskende smell.

+
15.09.2019 kl 13:41

– Vi er fortsatt like gode venner

Sadio Mané har uttalt seg om det som skjedde på Turf Moor.

+