KASTET RETT INN:  Adrián har vært Liverpools mann mellom stengene etter at Alisson ble skadet i ligaåpningen. Under landslagspausen får han en periode med ekstratreninger.

Slik skal Adrián bli enda bedre under landslagspausen

Planen er at spanjolen fortsetter i Liverpool-buret etter oppholdet.

Utenfor det medisinske apparatet på Melwood er det ikke kjent nøyaktig når Alisson Becker er tiltenkt en retur etter leggskaden han pådro seg i Premier League-åpningen 9. august.

Etter bare to uker ute, og med en antatt behandlingstid på fire til åtte uker, hadde Jürgen Klopp oppløftende uttalelser om Alissons positive fremgang og sa at «det vil gå raskt herfra», men trolig er det Adrián som står også etter landslagspausen.

Ekstraøkter

Liverpool møter Newcastle hjemme lørdag 14. september, så venter en bortekamp mot Napoli i Champions League tirsdag 17. september. Deretter er Chelsea motstander i London søndag 22. september.

Mens spillerne som ikke er på landslagsoppdrag nå har fått noen fridager, holder Adrián det gående med ekstratreninger på Melwood, opplyser Dominic King i Daily Mail.

Klubben er godt fornøyd med 32-åringens prestasjoner gjennom de fire ukene han har vært på Merseyside, men vil bruke landslagspausen til å forbedre kvalitetene hans med ballen i beina.

Egenskapene som skuddstopper på streken eller i fysisk tøffe dueller på dødballer er ikke noe klubben bekymrer seg for, ifølge King, slik at fokuset til keepertrener John Achterberg heller vil være på Adriáns involvering i spillsekvenser.

Hovedgrunnen til dette er de svært få øktene han fikk gjennomført før han ble kastet ut i det allerede i ligaåpningen – samme uke som han signerte for klubben.

King skriver at Liverpool forventer å få Alisson tilbake «tidlig på høsten», men at de vil gi brasilianeren tiden han trenger uten å legge press på ham.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.10.2019 kl 21:20

Champions League-finalen kan bli flyttet grunnet Tyrkias militæraksjon i Syria

Champions League-finalen 2020 skal spilles i Istanbul, men UEFA har blitt spurt om flytte finalen.

+
16.10.2019 kl 17:48

Solskjær bekrefter: Pogba og de Gea mister søndagens kamp

Solskjær bekrefter at Manchester United må klare seg uten to av sine største stjerner når Liverpool kommer på besøk.

+
16.10.2019 kl 16:59

Forsinkelse i offentliggjøringen av TV-kampene skaper misnøye blant supportere

TV-kampene i Premier League for desember og januar skulle blitt offentliggjort fredag 11. oktober, men har fremdeles ikke kommet ut.

+
16.10.2019 kl 15:08

Hoever tatt ut i landslagstroppen til U17 VM

Liverpool får enda tynnere dekning på høyrebacken.

+