Slik skal Adrián bli enda bedre under landslagspausen

Planen er at spanjolen fortsetter i Liverpool-buret etter oppholdet.

2. sep 2019 kl 18.20 Marius Rabben

Utenfor det medisinske apparatet på Melwood er det ikke kjent nøyaktig når Alisson Becker er tiltenkt en retur etter leggskaden han pådro seg i Premier League-åpningen 9. august.

Etter bare to uker ute, og med en antatt behandlingstid på fire til åtte uker, hadde Jürgen Klopp oppløftende uttalelser om Alissons positive fremgang og sa at «det vil gå raskt herfra», men trolig er det Adrián som står også etter landslagspausen.

Ekstraøkter

Liverpool møter Newcastle hjemme lørdag 14. september, så venter en bortekamp mot Napoli i Champions League tirsdag 17. september. Deretter er Chelsea motstander i London søndag 22. september.

Mens spillerne som ikke er på landslagsoppdrag nå har fått noen fridager, holder Adrián det gående med ekstratreninger på Melwood, opplyser Dominic King i Daily Mail.

Klubben er godt fornøyd med 32-åringens prestasjoner gjennom de fire ukene han har vært på Merseyside, men vil bruke landslagspausen til å forbedre kvalitetene hans med ballen i beina.

Egenskapene som skuddstopper på streken eller i fysisk tøffe dueller på dødballer er ikke noe klubben bekymrer seg for, ifølge King, slik at fokuset til keepertrener John Achterberg heller vil være på Adriáns involvering i spillsekvenser.

Hovedgrunnen til dette er de svært få øktene han fikk gjennomført før han ble kastet ut i det allerede i ligaåpningen – samme uke som han signerte for klubben.

King skriver at Liverpool forventer å få Alisson tilbake «tidlig på høsten», men at de vil gi brasilianeren tiden han trenger uten å legge press på ham.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]