SELGES:  Bobby Duncan blir i dag solgt til Fiorentina.

Duncan er på plass i Italia

Rådgiver Saif Rubie var ikke involvert da klubbene forhandlet.

Bobby Duncan er nå på plass i Italia, og ser ut til å bli klar for Fiorentina i tide før overgangsvinduet stenger. Bildet under skal være tatt i Roma.

Duncan, som fylte 18 år tidligere i sommer, kommer til å signere på en treårskontrakt med «Viola», og forlater Liverpool etter bare ett år i klubben.

Spissen er Steven Gerrards fetter, og twitret så sent som i juli at det var en drøm som gikk i oppfyllelse da han fikk sin debut i pre-season, og det å kunne spille for klubben han har støttet hele livet. Nå skifter han klubb, og har på veien trolig brent alle broer og sjanser for å returnere i fremtiden.

Spillerens agent ble holdt utenfor

I helgen la Fiorentina inn et bud på 1,8 millioner pund for spilleren. Tidligere var det snakk om en låneavtale uten forpliktelse for kjøp.

Ifølge Paul Joyce i The Times ble hans representant og rådgiver Saif Rubie holdt utenfor da klubbene diskuterte en overgang for 18-åringen. Rubie la ut et åpent brev med et angrep på Liverpool FC i forrige uke, der han skrev at hans klient aldri ville spille for LFC igjen. Rubie slettet senere Twitter-kontoen sin.

Rob Segal, som er spillerens agent på papiret, skal ha vært involvert i forhandlingene mellom partene. LFC tjener £1,6 millioner på Duncan etter bare ett år i klubben, og har også sikret seg 20 prosent fra et eventuelt videresalg.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
15.09.2019 kl 20:05

– Liverpool har en bedre angrepsrekke enn Manchester City

Gary Neville er imponert over Liverpools giftige trio. Robertson mener Bobby er verdensklasse.

+
15.09.2019 kl 17:02

Napoli vant i generalprøven

Slo Sampdoria på hjemmebane.

+
15.09.2019 kl 14:20

– Det er for tidlig å bli stresset over tabellen

Vi har tatt en prat med Tommy Kvarsvik i Manchester Citys norske supporterklubb etter at de lyseblå gikk på en overraskende smell.

+
15.09.2019 kl 13:41

– Vi er fortsatt like gode venner

Sadio Mané har uttalt seg om det som skjedde på Turf Moor.

+