SELGES:  Bobby Duncan blir i dag solgt til Fiorentina.

Duncan er på plass i Italia

Rådgiver Saif Rubie var ikke involvert da klubbene forhandlet.

Bobby Duncan er nå på plass i Italia, og ser ut til å bli klar for Fiorentina i tide før overgangsvinduet stenger. Bildet under skal være tatt i Roma.

Duncan, som fylte 18 år tidligere i sommer, kommer til å signere på en treårskontrakt med «Viola», og forlater Liverpool etter bare ett år i klubben.

Spissen er Steven Gerrards fetter, og twitret så sent som i juli at det var en drøm som gikk i oppfyllelse da han fikk sin debut i pre-season, og det å kunne spille for klubben han har støttet hele livet. Nå skifter han klubb, og har på veien trolig brent alle broer og sjanser for å returnere i fremtiden.

Spillerens agent ble holdt utenfor

I helgen la Fiorentina inn et bud på 1,8 millioner pund for spilleren. Tidligere var det snakk om en låneavtale uten forpliktelse for kjøp.

Ifølge Paul Joyce i The Times ble hans representant og rådgiver Saif Rubie holdt utenfor da klubbene diskuterte en overgang for 18-åringen. Rubie la ut et åpent brev med et angrep på Liverpool FC i forrige uke, der han skrev at hans klient aldri ville spille for LFC igjen. Rubie slettet senere Twitter-kontoen sin.

Rob Segal, som er spillerens agent på papiret, skal ha vært involvert i forhandlingene mellom partene. LFC tjener £1,6 millioner på Duncan etter bare ett år i klubben, og har også sikret seg 20 prosent fra et eventuelt videresalg.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.10.2019 kl 21:20

Champions League-finalen kan bli flyttet grunnet Tyrkias militæraksjon i Syria

Champions League-finalen 2020 skal spilles i Istanbul, men UEFA har blitt spurt om flytte finalen.

+
16.10.2019 kl 17:48

Solskjær bekrefter: Pogba og de Gea mister søndagens kamp

Solskjær bekrefter at Manchester United må klare seg uten to av sine største stjerner når Liverpool kommer på besøk.

+
16.10.2019 kl 16:59

Forsinkelse i offentliggjøringen av TV-kampene skaper misnøye blant supportere

TV-kampene i Premier League for desember og januar skulle blitt offentliggjort fredag 11. oktober, men har fremdeles ikke kommet ut.

+
16.10.2019 kl 15:08

Hoever tatt ut i landslagstroppen til U17 VM

Liverpool får enda tynnere dekning på høyrebacken.

+