Duncan er på plass i Italia

Rådgiver Saif Rubie var ikke involvert da klubbene forhandlet.

2. sep 2019 kl 15.22 Arild Skjæveland

Bobby Duncan er nå på plass i Italia, og ser ut til å bli klar for Fiorentina i tide før overgangsvinduet stenger. Bildet under skal være tatt i Roma.

Duncan, som fylte 18 år tidligere i sommer, kommer til å signere på en treårskontrakt med «Viola», og forlater Liverpool etter bare ett år i klubben.

Spissen er Steven Gerrards fetter, og twitret så sent som i juli at det var en drøm som gikk i oppfyllelse da han fikk sin debut i pre-season, og det å kunne spille for klubben han har støttet hele livet. Nå skifter han klubb, og har på veien trolig brent alle broer og sjanser for å returnere i fremtiden.

Spillerens agent ble holdt utenfor

I helgen la Fiorentina inn et bud på 1,8 millioner pund for spilleren. Tidligere var det snakk om en låneavtale uten forpliktelse for kjøp.

Ifølge Paul Joyce i The Times ble hans representant og rådgiver Saif Rubie holdt utenfor da klubbene diskuterte en overgang for 18-åringen. Rubie la ut et åpent brev med et angrep på Liverpool FC i forrige uke, der han skrev at hans klient aldri ville spille for LFC igjen. Rubie slettet senere Twitter-kontoen sin.

Rob Segal, som er spillerens agent på papiret, skal ha vært involvert i forhandlingene mellom partene. LFC tjener £1,6 millioner på Duncan etter bare ett år i klubben, og har også sikret seg 20 prosent fra et eventuelt videresalg.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]