Ryan Kent ender opp på Ibrox likevel

Liverpool og Rangers skal være nær enighet om en overgangssum.

2. sep 2019 kl 13.35 Arild Skjæveland

I hele sommer har Rangers vært ute etter Ryan Kent, men Liverpool har ikke vært villig til å sende unggutten ut på et nytt lån.

Etter at alt håp så ut til å være ute for Steven Gerrard, ser det ut til at han får sin mann like før overgangsvinduet stenger.

Liverpool og Rangers skal være nær enighet om en overgangssum på 6-7 millioner pund for spilleren. Det rapporterer Paul Joyce i The Times.

Til medisinsk sjekk

Kent ble kåret til årets unge spiller i Skottland, og spilleren skal selv ha ønsket seg tilbake til Ibrox. Søndag tapte Rangers mot byrival Celtic - men de hadde likevel en ganske god uke. Torsdag sikret de seg en plass i Europa League, der de skal møte Feyenoord, Young Boys og Porto denne høsten.

Kanskje var det inntektene fra UEFA som likevel gjorde det mulig å få i stand en permanent avtale for Kent.

Så snart Liverpool og Rangers har kommet til enighet, vil 22-åringen dra nordover for medisinsk sjekk, og for å bli enig om de personlige betingelsene.

Overgangsvinduet i England er for lengst stengt, så dette er trolig hans mulighet for førstelagsspill den kommende sesongen. De personlige betingelsene er derfor ikke ventet å bli noe problem.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]