– Jeg har hatt noen gode managere i karrieren, men ikke som dette

Adrian ble møtt av en bamseklem på Melwood, og følte raskt at han ble en del av Liverpool-familien.

1. sep 2019 kl 19.12 Arve Vassbotten

Lørdag kunne Adrian endelig gå av banen uten baklengs. På Twitter oppsummerte han den første måneden som Liverpool-spiller slik:

5. august: Signerte for Liverpool.
9. august: Debut og 3 poeng.
14. august Super Cup-seier.
17. august: 3 poeng.
24. august: 3 poeng.
31. august: Clean Sheet og 3 poeng.

La alt annet tilside

Den rekken sier også mye om hvilke absurd måned det må ha vært for Adrian. Han befant seg i Andalucia, der han trente med Union Deportiva Pilas i sjettedivisjon da telefonen kom fra Merseyside.

– Vi hadde noen tilbud fra Spania og utenfor Europa, men så kom samtalen fra Liverpool. De sa at de hadde solgt Simon Mignolet og at jeg var deres førstevalg.

– Da sa jeg: «ok, la oss legge de andre til side, dette er topp prioritet for meg, å komme tilbake til Premier League og en stor klubb som Liverpool.»

– Vi diskuterte raskt i to dager, de sendte meg et kontraktsforslag, vi studerte det og aksepterte etter noen små forhandlinger, sier Adrian til Sky Sports.

– Han ga meg en stor klem

Så bar det til Liverpool for medisinsk test og signering.

– Jeg så manageren på morgenen på treningsanlegget dagen jeg signerte for klubben. Han ga meg en stor klem, slik gode venner gir hverandre, og han ga med all den selvtilliten jeg trengte.

– Jeg har hatt gode managere i karrieren min, som Pepe Mel i Betis, men ikke som dette. Forholdet Jürgen har med spillerne sine er utrolig. Han gir oss bare den selvtilliten vi trenger.

– Han smiler hele tiden, snakker med oss når han føler at vi ikke har det så bra. Han bryr seg om oss og alt ved oss, ikke bare fotball. Da jeg signerte, spurte han meg om familien min og steder å bo i Liverpool. Det var veldig snilt av ham å snakke slik til meg, en stor manager som ikke bare snakker om fotball, men om livet.

Adrian om Rocky-parodien

Klopp er langt ifra den eneste som har fått Adrian til å trives i sin nye klubb.

– Det er en topp klubb, ikke bare i Europa, men i verden. Likevel er det som en stor familie på innsiden. De bryr seg om de små detaljene, og det er storartet.

Mange har skrytt av stemningen i Liverpools garderobe. Det gjør også Adrian .

– Fra første øyeblikk jeg kom inn for å skifte, fikk de meg til å føle meg velkommen.

Adrian setter også stor pris på Klopps Rocky parodi etter Super Cup-finalen der han skrek «Adriaaaan» på skjermen, og alle som laget memes i sosiale medier etter finaleseieren.

– Det var veldig morsomt og en herlig spøk fra manageren. Den kvelden feiret jeg som gal med familien, venner og lagkamerater.

Og som kjent, var det Adrian som fikk med seg pokalen til sengs den kvelden.

– Guttene ga meg muligheten til å sove med henne (trofeet). Trofeet sto foran oss på bordet. Da de andre gikk å la seg, var jeg en av de siste som var igjen og Milner sa: «vil du sove med henne?».

Har du innspill til journalisten?
[email protected]