Babylykke for både Henderson og Salah - ni måneder etter en magisk kveld på Anfield

Duoen har flere grunner til å smile i vinterpausen.

8. feb 2020 kl 14.22 Kenneth Baraas

Jordan Henderson har lagt seg i selen og kjempet hardt for å komme på det nivået som han viser på banen for tiden. Kritikerne er stilnet, og Henderson nevnes som en av de store Liverpool-kapteinene gjennom tidene. Jürgen Klopps trofaste midtbanespiller er også oddsfavoritten til å bli årets spiller i ligaen.

Mot Southampton vartet engelskmannen opp med scoring og en nydelig målgivende til Mohamed Salah, som var med å sikre en 4-0-seier etter en vanskelig første omgang på Anfield. 

Fornyet energi til resten av sesongen?

Forrige sesong var de røde ett fattig poeng unna Manchester City i duellen om Premier League-gullet, men Henderson kunne løfte Champions League-trofeet høyt til værs i Madrid. Det etter å ha gjennomført en enorm snuoperasjon mot Barcelona i semifinalen. Det katalanske laget ledet 3-0 fra første oppgjør, men den magiske stemningen på Anfield hjalp Liverpool-spillerne til å sikre avansement med en 4-0-seier. 

Ni måneder og en dag etter bragden mot Lionel Messi & co. har Liverpool-spillerne lørdagsfri og vinterpause, men kapteinen har flere grunner til å smile enn de (fleste) andre på laget. I tillegg til å ligge øverst på Premier League-tabellen, 22 poeng foran Manchester City, så kan Henderson og kona Rebecca Burnett glede seg over sin nyfødte sønn, ifølge blant andre GiveMeSport. Forhåpentligvis vil det gi Henderson fornyet energi til å sikre Liverpool sitt første ligagull på tretti år. 

Salah fikk sin andre datter

Like etter at nyheten om det nye tilskuddet i Henderson-familien, kom det også en oppdatering om at Salah har fått en datter sammen med sin kone Magi Salah, ifølge EG 24 News. Egypteren dro overraskende nok ikke til utlandet i sin vinterpause, og nå har vi trolig svaret på akkurat det. 

På torsdag la Salah ut et innlegg på sosiale medier fra treningsanlegget på Melwood med teksten «Tilbake fra ferien jeg aldri dro på»

SPILTE IKKE: Mohamed Salah brukte klærne til å motivere sine lagkamerater mot Barcelona i mai 2019.

SPILTE IKKE: Mohamed Salah brukte klærne til å motivere sine lagkamerater mot Barcelona i mai 2019.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]