– Henderson var utrolig, igjen

Kapteinen får mye velfortjent skryt for tiden. Denne gang fra sin manager.

24. jan 2020 kl 09.15 Arild Skjæveland

Jordan Henderson var banens beste da Liverpool tok tre nye viktige poeng borte mot Wolverhampton torsdag kveld. Denne gang scoret han mål og hadde målgivende i tillegg til alt det andre han gjør for dette laget.

Etter kampen fikk han skryt fra manageren sin.

– Han spilte en utrolig kamp igjen, i en vanskelig kamp der han skriker til alle. Han holder alle på tærne. Det handler ikke om å rope, men hva du sier, og han ber bare om tingene han forventer fra seg selv også. Det er ikke «løp for meg» eller gjør ditt og datt, sa Klopp på pressekonferansen etter kampen.

– Det er bare bra. Vi kunne ikke vært i denne situasjonen uten slike karakterer, sier han videre.

Scoring fra treningsfeltet

Liverpool har vist seg som et veldig farlig lag på dødballer de siste sesongene. Mot Wolves kom det en ny scoring fra dødball.

– At vi har forskjellige muligheter til å score mål gir oss sjansen til å bli inne i kampen. På hver corner, dersom vi kan få en corner, føles det bra for oss, og ikke fullt så bra for motstanderen, fordi noe kan skje, og vi er gode på det, sa Klopp.

– Jeg sa forrige uke at målet mot Manchester United kom fra treningsfeltet. Nå igjen, og denne gang Henderson. Jeg er ikke sikker på sist «Hendo» var involvert i en offensiv dødball, og vanligvis ligger han i sikring. Nå fant vi en måte å få ham involvert igjen, og at han scorer målet er utrolig og nok et tegn på den fantastiske formen han er i for øyeblikket.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]