– Jeg tenkte «Herre min gud, skal jeg ikke score i dag heller?»

Henderson og Salah var lettet etter seieren mot United, men understreker at det fortsatt er en lang vei å gå.

19. jan 2020 kl 22.09 Jens Hapnes Rege

Jordan Henderson ledet som vanlig sine tropper eksemplarisk mot Manchester United, mens Mohamed Salah var et konstant uromoment og sikret seieren etter en kontring på overtid. De to møtte SkySports etter kampen.

– Vi tenker ikke på slutten enda, og hvorfor burde vi det? Det er mange kamper igjen, vi har tatt en kamp av gangen så langt, og det er ingen grunn til å endre det nå. Publikumet var utrolige i dag.

Salah = seier

Salah sa spøkefullt tidligere i uken at grunnen til at Liverpool ikke hadde slått United i det siste var at han ikke har vært involvert. Det poenget understreket han i dag. 

– Som du kan se: jeg kom tilbake fra skade og vi vant kampen. Jeg er veldig glad for laget, og vi nyter øyeblikket og forhåpentligvis avslutter vi slik. 

Salah kontret som kjent inn mål på overtid etter en pasning fra keeper Alisson. 

– Jeg fikk pasningen fra Alisson, ingen andre kunne gi meg ballen, sier den spøkefulle egypteren. 

– Det er skummelt når det bare er 1-0, og vi burde ha avgjort kampen tidligere. Vi fikk det andre på slutten, og jeg syntes vi fortjente det, sier Henderson mens Salahs sang runger ut på Anfield. 

Salah påpeker at han begynte å bli usikker på om han skulle få det etterlengtede målet mot United, og at han måtte nullstille seg psykisk i løpet av kampen.

– Det første jeg tenkte var: herre min gud, skal jeg ikke score i dag heller? Men jeg kom tilbake mentalt. Selv om jeg ikke hadde scoret i dag, er det viktigste at laget fortsetter å vinne. 

– Det er alltid forventninger i Liverpool. Det er alltid en forventning om å vinne og være suksessfulle, og det vil aldri endre seg. Dette er spesielt. Vi nyter fotballen, og vi må bare fortsette å ønske dette mer, sier Henderson etter kampen. 

Begge de to spillerne understreker det velkjente poenget på slutten av intervjuet: at man bare må ta en kamp av gangen. 

LAG: Liverpool-toget tøffer videre.

LAG: Liverpool-toget tøffer videre.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]