– Det er det første målet mitt med hodet, tror jeg

Det var uvant for Henderson å finne veien til nettmaskene via hodet.

23. jan 2020 kl 23.28 Jens Hapnes Rege

Jordan Henderson leverte nok en fantastisk kamp som Liverpools leder og kaptein, og scoret ledermålet med skulderen tidlig i kampen.  Virgil van Dijk styrte forsvaret som vanlig og måtte flere ganger vise muskler mot heltente Wolves-spillere.

De to lederskikkelsene møtte BT Sport til intervju etter kampen. 

– Man vet at det blir vanskelig her som vi har sett i hele sesongen, de fikk oss til å jobbe for det. Det var en intens kamp, men vi fortsatte å kjempe og forsvarte oss bra. Vi hadde noen sjanser til å drepe kampen, som vi har sett i de foregående ukene - det er noe vi må forbedre, vi må drepe kampene tidligere, sa kapteinen etter kampen. 

– Man må rose de (Wolves) - de spilte bra og har gode spillere. De er vanskelige å bryte ned og i den andre omgangen gikk de for det og skapte farlige øyeblikker. Vi måtte grave dypt og kjempe.

– Vi er ikke fornøyd med målet vi slapp inn, med måten vi reagerte var bra. Vi får alltid sjanser, og det ble nye tre poeng i dag, sa Van Dijk etter kampen. 

Hendersons hodestøt

Henderson sendte Liverpool i føringen med det som så ut som et hodestøt via skulderen i mål. Han påpeker at det ikke er ofte han finner nettmaskene med hodet. 

– Det kan være det første med hodet tror jeg. Jeg er vanligvis beskyttelse på cornere, men nylig har jeg vært inne i boksen mer. Det var en god leveranse og det var en god bevegelse fra Gini som åpnet opp for meg, sa Henderson om headingen som sørget for ledelse til pause. 

Det var Hendersons første mål med hodet i den snart 12 år lange karrieren. 

– Dere er sannsynligvis leie av å høre det, men det handler bare om den neste kampen. Vær kamp er den største i sesongen. Nå har vi FA-cupen og vi må forberede oss på det, avsluttet kapteinen. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]