– Nå får Henderson endelig skryten han fortjener

Andy Robertson skryter av sin kaptein.

25. jan 2020 kl 12.00 Arild Skjæveland

De siste ukene har Jordan Henderson kanskje vært den spilleren supportere og journalister har snakket mest om. Kapteinen har blitt snakket om som en kandidat til å bli kåret til årets spiller.

Hos bookmakerne er han nå den tredje største favoritten, bak Sadio Mané og Kevin de Bruyne. Virgil van Dijk, Trent Alexander-Arnold, Mohamed Salah og Jamie Vardy følger på de neste plassene ifølge oddschecker.com.

Andy Robertson mener at kapteinen nå får den skryten han fortjener.

– For meg har Hendo vært en annen klasse denne sesongen. Han har vært en av, om ikke vår aller beste spiller denne sesongen, sier venstrebacken til Evening Standard

– De siste årene har ikke Hendo alltid fått den kreditten han fortjener, men når du spiller med ham, trener med ham, og ser hvordan han oppfører seg utenfor banen, så er det en sann glede at han er min og alles kaptein, sier han videre.

Helt sentral mot Wolves

Mot Wolverhampton var Henderson banens beste. Han gjorde alt det han er kjent for, og bidro i tillegg med mål og målgivende.

– Slik vi ser det, så får han nå skryten han fortjener, og det er det det handler om. Han får den anerkjennelsen som prestasjonene hans fortjener, sier Robertson.

– Kampen viser Jordan Henderson. Måten han gjør sitt, og måten han scorer målet og får sin målgivende. Selve spillet hans de siste månedene har vært helt topp, og han driver oss fremover til den posisjonen vi nå har kommet i.

Shrewsbury - Liverpool spilles søndag kl. 18.00, og sendes på Viasport 1.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]