Jamie Carragher ønsker forsterkning– Sancho eller Werner? Ja takk, begge deler

Jamie Carragher håper Liverpool fornyer laget før neste sesong.

20. feb 2020 kl 18.47 Jens Hapnes Rege

Liverpool gjorde få og små endringer i fjorårets sommervindu, men denne sommeren tyder ting på at de ønsker å være mer aktive. 

De har allerede hentet inn Takumi Minamino i januar, men ser ut til å være på utkikk etter nye spillere i sommer. Tre navn fra Bundesliga nevnes hyppig - Kai Havertz, Jadon Sancho og Timo Werner. 

Trenger forsterkninger

Nå har tidligere røde Jamie Carragher uttalt seg om sommervinduet. 

– Liverpool trenger en god angrepsspiller inn dørene i sommer. Sancho eller Werner? Ja takk, begge deler, sa Carra til Viasport før tirsdagens kamp.

– De trenger ikke å gi slipp på noen, de må bare legge til på stallen de allerede har. Ikke glem at Liverpool ikke signerte en spiller forrige sommer - pengene er der og venter på å bli brukt. 

BLIR HAN RØD? Sancho linkes hyppig til de røde.

BLIR HAN RØD? Sancho linkes hyppig til de røde.

– Jürgen Klopp venter sannsynligvis bare ett år til. Spillerne blir eldre og da kan man skifte ut. Jeg synes dette definitivt er tidspunktet for å forsterke, spesielt i angrepet, for å holde de tre på topp på tærne og for å rotere. I tillegg kan det åpne for nye systemer. 

– Samtidig spiller skader inn, og neste sesong er det Afrikamesterskap der Salah og Mané skal bort. Det er nesten sikkert at Liverpool vil signere en angrepsspiller, om ikke to.

Det er en spennende sommer som er i vente. Slår Klopp og eierne på stortromma, og henter inn en stjerne, eller prøver de å finne nye «ukjente juveler»?

Har du innspill til journalisten?
[email protected]