– Liverpool er verdens beste lag for øyeblikket, og jeg er stolt over at jeg linkes

Timo Werner snakker om Liverpool-interessen.

20. feb 2020 kl 08.24 Arild Skjæveland

Onsdag kveld ble Timo Werner matchvinner da RB Leipzig imponerte stort borte mot Tottenham, og vant 1-0 i London. 

Julian Nagelsmanns menn hadde ballen mest, og kom til hele 16 avslutninger (!) i kampen. Den ene som gikk i mål var det Liverpool-linkede Werner som satte inn fra straffemerket. Han spilte en ny god kamp.

Etterpå ble han spurt om Liverpool-interessen fra Jan Aage Fjørtoft i Viasport.

– Jeg vet at Liverpool er det beste laget i verden for øyeblikket. Når jeg linkes til det laget blir jeg veldig stolt, svarer Werner på engelsk.

– Det er gledelig, men jeg vet at Liverpool har mange gode spillere, og jeg må forbedre meg og lære mye for å komme på det nivået og spille der, sier han videre.

Har utkjøpsklausul

Liverpool har et godt forhold til Red Bull-klubbene, og har kjøpt Naby Keita fra RB Leipzig tidligere. I januar kom Takumi Minamino fra RB Salzburg - en klubb der både Keita og Sadio Mané har en fortid.

Werner har blitt linket til de helrøde i årevis, og ifølge Christian Falk i Bild kan det komme til å bli en overgang til sommeren. 

23-åringen, som har 26 mål og 10 målgivende på 32 kamper denne sesongen, skal ha en utkjøpsklausul på mellom 46 og 50 millioner pund, men ifølge Falk må denne løses ut innen utgangen av april for å være gyldig. Det virker som en veldig god avtale for den tyske landslagsspissen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]