Frykter at Henderson vil miste flere kamper

Klubbledelsen skal allerede ha innsett at kapteinen vil måtte stå over kampen mot West Ham mandag kveld.

19. feb 2020 kl 23.57 Einar Kvande

Dominic King i Daily Mail skriver at Liverpool-ledelsen venter i spenning på resultatene av en scan som Jordan Henderson var gjennom i dag.

29-åringen ble byttet ut drøye ti minutter før slutt i tirsdagens 1-0 tap for Atletico Madrid, og haltet da han forlot stadion. Liverpools tropp tilbrakte natten i Spania, men Henderson følte fortsatt ubehag i baksiden av høyre lår på flyet hjem i dag, ifølge King.

Rekker neppe Hammers-kampen

Han skriver videre at Liverpool-ledelsen allerede har resignert i forhold til at Hendo skal bli kampklar til kampen mot West Ham mandag kveld.

Etter dette kommer kampene som perler på en snor, med Premier League-kamper mot Watford og Bournemouth på hver sin side av FA-cupkampen mot Chelsea, i tillegg til hjemmekampen mot Atletico Madrid den 11. mars.

Uansett om Henderson mister bare en kamp eller flere, så vil det være en bekymring for Jürgen Klopp, for kapteinen har vært i strålende form de siste fire månedene, og regnes som en av favorittene i kåringen av PFA Player of the Year.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]