Nye opplysninger om utkjøpsklausulen:Werner-avgjørelse før mai?

Skal Liverpool utløse Timo Werners utkjøpsklausul, må det skje innen utgangen av april.

13. feb 2020 kl 09.44 Arve Vassbotten

Onsdag skrev Bild at Jürgen Klopp har vist interesse for Timo Werner.

Ifølge en ny oppdatering fra avisen, må utkjøpsklausulen til Werner på 55 til 60 millioner euro (46 til 50 millioner pund) løses ut innen utgangen av april for å være gyldig.

Dersom Liverpool eller andre ønsker å kjøpe stjernespissen, er det derfor stor sannsynlighet for at det blir tatt en avgjørelse før den tid.

Nå skal det sies at Liverpool ikke er alene om å vise interesse for 23-åringen, men det hevdes at Klopp-fotballen gjør Liverpool til favoritt til å sikre seg spilleren. 

Juventus, Inter Milan, Chelsea, Atletico Madrid, er andre klubber som har meldt interesse for tyskeren.

Christian Falk, som er fotballsjef i Bild, skriver også på Twitter at Bayern München ikke kommer til å by på Werner, og at de har tatt en avgjørelse om dette.

Vurderte kjøp med tilbakelån

I den samme Twitter-tråden skriver han også at han ikke tror Bayern München vil gå etter Jadon Sancho i sommer. «De glemmer ikke at Sancho valgte Borussia Dortmund over dem», skriver han.

Bild hevder også at Liverpool vurderte å gå for Werner i januar, og at det da var kontakt.

Å kjøpe han i januarvinduet, og så låne ham tilbake var et alternativ. Men det ble raskt avvist, selv om det var god kontakt mellom klubbene.

Werner har banket inn 20 mål og hatt 6 assist på 21 kamper i Bundesliga denne sesongen. Han er med det på andreplass på toppscorerlista etter Robert Lewandowski, som har 22 mål.

Leipzig-spissen har totalt scoret 25 mål og har 10 assist på 30 kamper.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]