The Kopite Podcasten:– Før har man hatt en tendens til å overvurdere spillerne vi har hatt - men nå ser man nivået de skulle ha hatt

Vi snakker mye om sommerens overgangsvindu og sammenligner dette Liverpool-laget med tidligere årganger i denne episoden av The Kopite Podcasten.

I denne episoden av The Kopite Podcasten har Arve Vassbotten med seg Torbjørn Flatin, og denne gangen er det dere lyttere som har stått for spørsmålene. 

Vi svarer på spørsmål om denne sesongen, neste sesong, og om overgangssommeren. Liverpool har gjort mange gode kjøp de siste årene. De fleste har blitt verdensstjerner mens de har vært i Liverpool, og var ikke etablerte verdensstjerner da Liverpool kjøpte dem. Er det på tide å handle fra neste hylle nå? 

Det blir mye om mulige forsterkninger, profilerte navn som kobles til Liverpool som Mbappe, Sancho og Werner, og om unggutter som kan tette hull om spillere forsvinner. Vi snakker om Klopp, mimrer også litt tilbake i tid, og sammenligner dette laget med tidligere årganger. 

Vi takker ydmykt for alle spørsmålene som kom inn. Vi rakk dessverre ikke få med alle, men vi lover å bruke flere også i kommende podcaster. 

Lytt til episoden i din nettleser her: