Juniorene knuste Manchester United

Liverpool U18 vant lørdag sin fjerde strake preseason-kamp, da de slo Manchester United hele 4-1.

5. sep 2020 kl 22.32 Einar Kvande

Marc Bridge-Wilkinsons mannskap scoret to mål i hver omgang mot Manchester United i dag, melder Liverpoolfc.com. De tok ledelsen ved Oakley Cannonier, som satte ballen lavt i venstre hjørnet etter godt forarbeid av Isaac Mabaya.

Begge lag hadde gode sjanser, og Lee Jonas hadde en viktig inngripen som forhindret et utligningsmål i siste øyeblikk. Jonas var senere i omgangen mannen som satte opp utligningen. Forsvarsspilleren slo en pasning i bakrom til Mabaya, som jaget ballen og løftet den over en utrusende United-keeper til 2-0.

Liverpool økte ledelsen tre minutter ut i annen omgang, da Jarell Quansah headet ballen i mål ved bakre stolpe etter en corner fra Dominic Corness.

Det gikk ikke lenge før Liverpool økte til 4-0 heller. Harvey Blairs avslutning traff stolpen. Cannonier holdt ballen i spill, og Max Woltman satte lærkula i mål.

Gjestene fra Manchester fikk et trøstemål, slik at Liverpool ikke klarte å holde buret rent for tredje gang under preseason.