U18-laget fortsetter å imponere under preseason

Liverpool U18 vant tirsdag sin tredje strake preseason-kamp.

1. sep 2020 kl 15.27 Einar Kvande

Tre seire av tre mulige er fasiten for Liverpool U18 i sommerens treningskamper. Tirsdag var det Leicester City som måtte bite i gresset på akademiet i Kirkby. Marc Bridge-Wilkinsons mannskap stoppet ikke før det stod 4-1 i målprotokollen.

Det betyr at U18-laget har gjort hele 14 mål og bare sluppet inn ett i sine tre treningskamper foran 2020/2021-sesongen.

Selv om Liverpool startet kampen best i Kirkby, var det Leicester som fikk muligheten til å ta ledelsen, fra straffemerket. Liverpool-keeper Jakub Ojrzynski gjorde imidlertid opp for å ha laget straffespark ved å redde avslutningen fra elleve meter.

Hill i scoringshumør

Dette dro vertene snart nytte av, ved selv å ta ledelsen 24 minutter ut i første omgang. Layton Stewart la ballen tilbake til Tom Hill, som satte lærkula i mål.

Stewart doblet så ledelsen ti minutter før pause, med en utsøkt lobb fra høyresiden.

Liverpools tredje scoring kom bare tre minutter senere, i et angrep hvor Conor Bradley, Stewart og James Balagizi var involvert, før Hill kunne score sitt andre mål for dagen.

Bridge-Wilkinsons gutter økte til 4-0 tidlig i annen omgang, da et Luke Chambers-innlegg gikk rett i mål.

Leicester reduserte på et straffespark, men det var utvilsomt Liverpools dag i solskinnet i Kirkby, skriver Liverpoolfc.com.