Les kapteinens brev til Dejan Lovren

Jordan Henderson sendte brev til Lovren etter at han ble solgt.

9. sep 2020 kl 16.25 Arild Skjæveland

Da overgangsvinduet åpnet i juli ble Dejan Lovren solgt til Zenit St. Petersburg. Han er allerede godt i gang i russisk fotball, der det allerede er spilt seks serierunder.

Da Lovren pakket sakene sine og dro var de andre spillerne på ferie. Nå har kroaten delt et brev på sosiale medier som han har blitt tilsendt fra kaptein Jordan Henderson, sammen med en liten replikaversjon av Premier League-pokalen.

«Dej,

Det er umulig å tenke på et Liverpool uten at du er her med oss, og for å være ærlig har det ikke sunket inn enda at du ikke skal komme tilbake. Du har vært en så stor karakter i laget vårt, og en av dem med størst innflytelse med å hjelpe oss til det punktet vi nå har kommet, vinnere og mestere.

Jeg håper at du du innser at du blir ansett som en av de beste i verden på det du gjør. For oss og for Kroatia har du fått inn en innstilling i garderoben om å alltid kjempe videre», skriver Henderson i brevet.

Lovren, som scoret det første målet i tirsdagens Nations League-kamp mot Frankrike, skriver på Instagram at han er tom for ord etter å ha mottatt brevet.

– Du er allerede savnet

Henderson omtaler den tidligere lagkameraten som en av de største karakterene han har spilt med.

«Utenfor banen er du en av de største karakterene jeg har delt en garderobe med. Hver eneste spiller, uansett hvor i verden de kom fra eller fra hvilke omstendigheter, kunne få kontakt med deg. Det er en utrolig menneskelig kvalitet».

«Jeg savner deg allerede, selv om jeg fortsatt forventer at du kommer tilbake på Melwood og er midtpunktet i diskusjonen og banter. Jeg håper at du skjønner hvor mye vi alle setter pris på det du ga for klubben og for oss som et lag. Jeg kan ikke takke deg nok, og jeg vil alltid være tilgjengelig dersom du eller din fantastiske familie skulle trenge noe», skriver kapteinen.

«Lykke til i fremtiden, og vit at du fortsatt har dine brødre i Liverpool dersom du skulle trenge oss. YNWA. Jordan Henderson».

Dejan Lovren spilte 185 kamper for Liverpool etter overgangen fra Southampton i 2014.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]