Blackpool i villrede når det gjelder Woodburn

Blackpool teller på knappene om de skal forlenge låneavtalen med Liverpool for Ben Woodburn, eller la det være.

11. jan 2021 kl 13.50Einar Kvande

Blackpool-manager Neil Critchley har fortsatt ikke bestemt seg for om han skal forlenge låneavtalen med Liverpool for Ben Woodburn eller ei. Avtalen løper ut den 17. januar.

21-åringen har ikke hatt noe enkelt opphold hos League One-klubben, hvor han har slitt med å få fotfeste i startelleveren.

Totalt har Woodburn vært involvert i 12 kamper, men han har vært i startoppstillingen kun i seks av disse kampene. Han har startet bare en ligakamp siden oktober.

Liverpool-spilleren testet positivt for koronaviruset tidlig i låneoppholdet, og det tok tid før han kom tilbake i spill igjen.

Vil holde samtaler denne uken

Critchley har nå under en uke på seg til å avgjøre om han ønsker å forlenge låneavtalen ut sesongen.

– Ingen avgjørelse er tatt, men det er noe som vi diskuterer, bekrefter Critchley til Blakcpool Gazette.

– Vi skal ha samtaler om Ben i løpet av de neste par dagene, så ingen endelig avgjørelse er tatt ennå.

– Spillere du har på lån er ikke dine spillere, så det er heller ikke alltid opp til oss. 

– Da Ben kom til oss startet han bra, men så ble han dessverre smittet av koronaviruset, og det satte ham tilbake i et par uker. Mens han var ute av spill vant vi alle kampene våre, så det ble vanskelig for ham å komme inn på laget igjen.

– Viruset satte ham tilbake også fysisk. Du kunne se det på trening. Du kunne se at det tok en stund før han kom til hektene igjen.

– Han har fått noen kamper etter dette, hvor han har kommet inn fra benken et par ganger. Så han er i troppen, og han er skadefri og tilgjengelig.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]