Journalister:Liverpool har kommet til enighet med Preston om kjøp av midtstopper

Ben Davies (25) kan være løsningen på stopperkrisen. Journalistene som er tettest på Liverpool melder om enighet om en overgang.

31. jan 2021 kl 20.16Jens Bessesen

I løpet av kort tid meldte flere journalister at Liverpool er interessert i å hente Prestons midtstopper Ben Davies.

Først meldte Matt Law og John Percy i The Telegraph at Liverpool er interessert i stopperen som er på utgående kontrakt. Også Celtic skal være interessert. 

Like etter skriver Dominic King i Daily Mail at det skal være snakk om en overgangssum på to millioner pund, og at det ser mer og mer ut som overgangen kommer til å skje. Neil Jones i Goal følger opp med samme informasjon.

Ifølge Daily Mail skal det ha vært enighet mellom spilleren og Celtic, men Liverpool har kommet inn i tolvte time. Liverpools 19 år gamle midtstopper Sepp van den Berg kan gå motsatt vei i en låneavtale. Liverpool prøver å få gjennom overgangen før vinduet stenger natt til tirsdag.

OPPDATERT: Klokken 20.15 melder Paul Joyce i The Times og James Pearce i The Athletic at Liverpool har blitt enige med Preston om en overgang, og at Sepp van den Berg går motsatt vei på lån. Flere journaliser tett på klubben melder det samme. Det ligger an til å komme en ny midtstopper inn portene på deadline day!

Har du innspill til journalisten?
[email protected]