Vil ikke kommentere Davies-overgang

Jürgen Klopp fikk spørsmål om det som ser ut til å bli Liverpools neste midtstopper.

31. jan 2021 kl 20.26Jens Bessesen

– Veldig fornøyd. En godt gjennomført kamp, profesjonell og kontrollert mot et lag som vanligvis flyr, sier Jürgen Klopp til Sky Sports etter ukens andre 1-3-seier på bortebane da West Ham ble slått. 

Etter en første omgang da Liverpool dominerte men slet med å skape sjanser, leverte de røde en fantastisk andre omgang og satte inn tre nydelige mål. 

– Vi gjorde litt endringer etter pause og scoret tre utrolige mål, sier Klopp. 

Har snakket mye sammen

Januar var en forferdelig måned resultatmessig fram til det endelig løsnet mot Tottenham på torsdag. Nå viser Liverpool at formen er i anmarsj igjen. På spørsmål om hva som nå fungerer har han ingen klart svar.

– Vi har snakket mye sammen de siste ukene. Denne uken sa vi kanskje det riktige, sier han og utdyper:

– Guttene utgjør en fin gruppe, og det har de alltid vært. De har rett innstilling uansett om de vinner fotballkamper eller ikke. Men de trenger å få riktig informasjon, og mot Burnley var det min skyld at de ikke fikk det. Nå gjør vi det vanskelig for motstanderen igjen, sier han. 

Fikk spørsmål om Matip og overgang

På pressekonferansen etter kampslutt fikk Klopp spørsmål om Joel Matip. Det er fortsatt ikke kjent hvor alvorlig skade det er snakk om, og Liverpool venter fremdeles på svar på undersøkelser.

Klopp fikk også spørsmål om det blir kjøp av midtstopper Ben Davies fra Preston, som journalistene som følger Liverpool tettest nå melder kommer til å skje. Klopp ville ikke kommentere noe foreløpig.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]