Gikk på stortap mot Manchester United i U23-serien

Liverpool slapp inn seks mål på hjemmebane.

30. jan 2021 kl 16.05Jens Bessesen

Liverpool U23 fikk det svært tøft i møte med Manchester United U23 i Premier League 2 i Kirkby lørdag. Bortelaget tok ledelsen tidlig ved nysigneringen Amad Diallo, som ble kjøpt fra Atalanta for 18 millioner pund tidlig i januar, og økte til 0-2 ved Joe Hugill, som hadde en meget god dag på jobben.

Liverpool klarte å svare før pause, og scoringer fra Tyler Morton og Luis Longstaff sørget for 2-2 etter første omgang.

Men i andre omgang handlet det meste om United. Hugill satte inn ytterligere tre scoringer før Diallo la på til 2-6. Joe Hardy scoret et trøstemål for Liverpool, som dermed gikk på et stygt 3-6-tap mot rivalen.

Det ble altså ingen god søknad om en plass i førstelagsdiskusjonen for midtstopperne Sepp van den Berg og Billy Koumetio.

Tapet sørger for at Barry Lewtas unge lag faller ned til 8. plass på tabellen i Premier League 2, plassen bak Manchester United.