Skal ha vært i kontakt med RB Leipzig om stopperduo

Liverpools stoppersøk har ført dem i kontakt med flere klubber.

30. jan 2021 kl 14.37Jens Bessesen

Jürgen Klopp bløffet ikke da han fredag sa at Liverpool nå vil søke bredt og nøye etter en ny midtstopper, etter at skader på Joel Matip og Fabinho tok midtstopperkrisen til et nytt nivå.

Ifølge David Maddock i Mirror har Liverpool vært i kontakt med en rekke klubber, deriblant RB Leipzig, der de forhørte seg om den 22 år gamle midtstopperen Dayot Upamecano og hans ett år yngre stopperpartner Ibrahima Konate.

Vanskelig

Det er ingen hemmelighet at Klopp og Liverpool er beundrere av de franske stopperne, men om det blir en overgang i januar er heller tvilsomt.

– Du vet situasjonen med midtstoppere der ute, og klubbene der stopperne spiller, for alle snakker om dem. Så fortell meg om en av disse klubbene trenger penger og trenger å selge en spiller, sa Klopp om overgangsmarkedet på gårsdagens pressekonferanse. 

Både Upamecano og Konate skal ha en klausul i kontrakten som sier at de kan gå for rundt 40 millioner pund til sommeren, men RB Leipzig, som om noen uker møter Liverpool i Champions League, vil trolig nekte å selge spillerne før den tid.

Ifølge Bild har Upamecanos representanter nylig vært i dialog med Bayern München, som ønsker å hente franskmannen i sommer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]