– Situasjonen har blitt veldig komplisert

Siste nytt om Gini Wijnaldums kontraktssituasjon.

28. jan 2021 kl 08.59Jens Bessesen

– Jeg har blitt fortalt at situasjonen har blitt veldig komplisert de siste ukene når det gjelder Gini Wijnaldum, sier journalist Fabrizio Romano i et intervju med Anfield Watch

– Forrige tilbud fra Liverpool var i desember, og spilleren var ikke fornøyd med det, så nå vurderer han fremtiden sin, sier han. 

Komplisert

Wijnaldum kan nå fritt forhandle med klubber i utlandet om en gratis overgang i sommer. Romano sier nederlenderen ikke har det lett når det gjelder avgjørelsen.

– Han har respekt for klubben, fansen og folk rundt klubben. Han elsker Liverpool, og derfor kommer han ikke til å signere for en ny klubb før han forteller Liverpool hva han skal gjøre.

Han har ikke tatt sin endelige avgjørelse, men det er veldig komplisert, så Liverpool legger nok en plan for hva som skal skje dersom han ikke signerer en ny avtale, sier Romano. 

Ifølge journalisten er ikke Wijnaldum overbevist om den økonomiske delen av avtalen, og han er også usikker på hva som er i vente for han og familien. Romano tror det vil komme en avgjørelse i februar. 

– Hvis det ikke hadde vært pandemi tror jeg ikke vi hadde hatt denne situasjonen, for da hadde Liverpool komet med et annet bud, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]