– Han er Liverpools drømmesignering

Liverpool skal være interessert i stopperduo fra RB Leipzig.

29. jan 2021 kl 19.09Jens Bessesen

Journalist Fabrizio Romano sier Liverpool har følere ute når det gjelder RB Leipzigs franske forsvarere Dayot Upamecano (22) og Ibrahima Konate (21). Ifølge Romano har Liverpool fulgt Konate over tid, men det er Upamecano som er på toppen av ønskelisten. 

– Liverpool er interessert i begge. De har speidet på Konate, men Upamecano er Liverpools drømmesignering. Han er perfekt i øynene til Jürgen Klopp, sier Romano til Anfield Watch

Men for øyeblikket er det vanskelig å få tak i en midtstopper av det kaliberet, og spesielt ettersom Bayern München med flere er interessert i Upamecano. 22-åringen har en utkjøpsklausul som sier at han kan gå for rundt 40 millioner pund til sommeren. 

RB Leipzig vil neppe slippe sin juvel før den tid, og en signering er trolig ikke realistisk før til sommeren. Og da blir det heftig konkurranse med andre storklubber.

Jürgen Klopp sa på dagens pressekonferanse at det er vanskelig å få tak i kvalitetsspillere i januar.

– Selvsagt må vi finne den riktige spilleren, og det må også passe med vår økonomiske situasjon, det er også klart, erkjente Klopp.

– Jeg er ikke sikker på om det er en midtstopper i 80-millionersklassen tilgjengelig for øyeblikket, hvor en klubb sier at dere kan få ham om dere legger 80 millioner pund på bordet nå. Jeg kjenner til spillere av det kaliberet, men jeg tviler på om klubbene deres vil selge dem nå.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]