– Jeg så ikke problemer med selvtilliten i kveld

Jürgen Klopp snakket om selvtillit etter tapet mot Burnley.

24. jan 2021 kl 22.27Arild Skjæveland

Liverpool har hatt en måltørke i Premier League, og har ikke scoret i de fire siste kampene. Det gjorde at Jürgen Klopp snakket om selvtillit som en faktor etter tapet mot Burnley, og at selvtillit var noe en får tilbake av å gjøre ting riktig.

Laget hans røk ut av FA-cupen borte mot erkerival Manchester United søndag kveld. Liverpool tok ledelsen 1-0 etter en fantastisk scoring av Mohamed Salah, som lekkert chippet ballen over Dean Henderson i målet etter en flott pasning fra Roberto Firmino.

Salah scoret også 2-2-målet, etter at James Milner lot innlegget fra venstre gå videre til toppscoreren. På pressekonferansen etter kampen fikk Klopp spørsmål om selvtillit som en faktor.

– Jeg ønsker ikke å snakke om det hver uke nå. I kveld så jeg ikke problemer med selvtilliten, svarte Klopp.

– Det vi har sagt, er at dersom du ikke scorer på en stund, så er det ikke bra for selvtilliten så klart. De beste spissene i verden kan fortelle deg at de har hatt perioder der de ikke har scoret på hver eneste sjanse. Det handler om hvordan du håndterer det.

– Vi jobber med det alle sammen – tro meg – og vi skal ordne det.

Salah er nå oppe i 17 scoringer denne sesongen. Dette var første gang han scoret på Old Trafford.

Liverpools neste kamp er borte mot Tottenham. Den kampen spilles torsdag kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium og Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]