Bildeserie:Joe Gomez i opptrening

Joe Gomez er i full sving med opptreningen.

21. jan 2021 kl 18.22Jens Bessesen

Virgil van Dijk har vært aktiv med å legge ut bilder av sin opptrening etter den alvorlige kneskaden, og nå har det også kommet tegn til at Joe Gomez nærmer seg fotballbanen igjen. Torsdag er det kommet en rekke bilder av 23-åringen som driver rehabiliteringstrening på AXA Training Centre. 

Gomez har vært ute av spill siden 8. november, da han landet forkjært og ødela en sene i kneet på landslagssamling med England. Han måtte opereres før han kunne sette i gang opptreningen 

Ifølge liverpoolfc.com er det ikke satt noen dato for når Gomez vil være tilbake i spill, men det er uansett godt å se midstopperen i trening igjen. Som med stopperpartner van Dijk er det en fare for at Gomez mister hele sesongen med Liverpool, og sommerens EM-sluttspill kan være et naturlig comeback-mål.

Se bilder av Gomez i trening her:

Har du innspill til journalisten?
[email protected]