Klopp om Thiagos vanskelige start på Liverpool-karrieren, og hvorfor han valgte en litt annerledes variant på midtbanen mot Spurs

Thiago ble byttet i det 77. minutt mot Tottenham, til fordel for Curtis Jones.

29. jan 2021 kl 10.35Einar Kvande

Thiago Alcantara imponerte alle i sitt første innhopp for Liverpool, i bortekampen mot Chelsea. Men så ble han smittet av koronaviruset, og var ikke tilbake i spill før i Merseyside-derbyet i oktober. Der ble han grisetaklet av Evertons Richarlison, og fikk en kneskade som gjorde at han ikke var tilbake i troppen før mot Newcastle den 30. desember.

– Vi gikk for en litt annerledes løsning på midtbanen i denne kampen, med Thiago, Millie og Gini, sa Jürgen Klopp etter 3-1 over Tottenham i London.

– Jeg vet Thiago kan spille mye bedre enn han gjorde i denne kampen. Han har ikke hatt det enkelt. Han kom til Liverpool sent, ble syk, så skadet, og så ble han kastet inn umiddelbart etter at han ble friskmeldt i en veldig viktig posisjon. I denne kampen syntes vi det var fornuftig å benytte ham litt høyere i banen, utbroderte Klopp om Thiagos innsats mot Spurs.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]