– Det bare fungerte igjen

Trent Alexander-Arnold har slitt med formen de siste ukene, men mot Tottenham var høyrebacken tilbake for fullt med både scoring og målgivende pasning.

29. jan 2021 kl 09.21Einar Kvande

Alexander-Arnold banket inn Liverpools andre mål i kampen rett etter pause, og senere i omgangen slo han pasningen som Sadio Mané satte i mål til 3-1.

– Vi er et lag som liker å prestere bra, og vi er i en resultatorientert bransje, og ønsker å vinne kamper. Vi har ikke klart det de siste 4-5 kampene, så det var godt å rette opp inntrykket litt på den måten vi gjorde, konkluderte scouseren til Liverpoolfc.com etter matchen i London.

– Jeg gamblet litt, og håpet at keeper ville parere skuddet. Han gjorde det, og jeg var der til å sette ballen i mål.

Slik beskriver høyrebacken scoringen sin.

Hadde en god følelse

– Det har gått en stund siden sist jeg scoret, så det føles godt å være tilbake på scoringslisten igjen. Jeg følte meg i fin form i denne kampen. Det føltes som jeg var tilbake på mitt beste nivå, og jeg klarte å påvirke kamputfallet slik jeg ønsket.

– De siste årene har vi vært et lag som ingen har ønsket å møte. De siste ukene har dette kanskje forandret seg litt. Men i denne kampen klarte vi å sende ut et skremmeskudd, og så igjen ut som et lag som ingen ønsker å møte. Vi straffet motstanderen når de gjorde feil, og vi tok vare på sjansene våre og scoret mål. Det var skuffende at vi ikke klarte å holde buret rent, men alt kan ikke være perfekt.

– Vi har hatt noen svake resultater den siste tiden, noe som vi egentlig ikke har råd til. Derfor var det så viktig at vi klarte å få et godt resultat i denne kampen. Vi ønsket å ta de tre poengene, og det klarte vi med en utrolig god prestasjon av guttene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]