JEVNT: Jürgen Klopp er ikke overrasket over hvor jevnt det er i Premier League denne sesongen.

Klopp spår at det blir spenning hele veien i gullkampen

Etter 16 kamper forrige sesong ledet Liverpool med åtte poeng. Nå er det ti lag innenfor samme differanse.

4. jan 2021 kl 10.47Jens Bessesen

Liverpool leder tabellen kun på målforskjell foran erkerival Manchester United, og før kveldens kamp mot Southampton skiller kun syv poeng mellom første- og tiendeplass.

Det er en sterk kontrast til fjorårets situasjon. Etter tilsvarende runde ledet Liverpool med åtte poeng på Leicester City, mens hele 24 poeng skilte ned til tiendeplass. 

Ikke overrasket

Jürgen Klopp er ikke overrasket over at det er jevnere i år. Han er klar på at forrige sesong var meget krevende for Liverpool selv om det ofte så lett ut og gullet var suverent.

– Og i år er det igjen tøft. Vi skulle ønske det ikke var så tett, men jeg er ikke overrasket. Sesongen så langt er bra - intet mer, intet mindre. Vi prøver å være klare til hver kamp. Jeg likte reaksjonen vår mot Newcastle etter andreomgangen mot West Bromwich. Det var bra. Nå vil Southampton kreve noe annet av oss, og vi må være klare igjen. Så er det Aston Villa, så er det Manchester United, sier Klopp ifølge liverpoolfc.com.

Han tror sesongen er krevende også for supporterne som må følge med på spenningen. 

– Hvis du er nøytral vil du elske det, for det blir trolig spennende hele veien. Men for alle oss er det krevende, og det er grunnen til at det er så jevnt, sier han. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]

PersonvernerklæringVi bruker infokapsler for å bedre opplevelsen på sidenMer info