«Klubben selv har stengt støyen ute, og fokuserer heller på fremtiden»

Liverpool kan være i ferd med å gjøre sin tredje januarsignering, men kanskje ikke den fansen ønsker seg mest for øyeblikket.

26. jan 2021 kl 08.47Jens Bessesen

Det er ingen hemmelighet at Jürgen Klopp ønsker seg en ny midtstopper. Han har flere ganger den siste tiden sagt at det ville hjulpet på situasjonen, men eierne i FSG ser ikke ut til å vike fra sine planer og prinsipper. 

I stedet har det denne sesongen blitt en rekke overganger for unggutter, og det er helt tydelig hvordan FSG prioriterer, mener Paul Gorst i Liverpool Echo

Fokus på fremtiden

«Ønsket om å se en ny midtstopper i januar kommer fra en frykt om at det å la være kan koste Liverpool Premier League-tittelen. Klubben selv har stengt støyen ute, og fokuserer heller på å rekruttere for fremtiden», skriver han. 

Nyheten om at Liverpool jakter Derbys 16 år gamle Kaide Gordon har blitt møtt med delt respons på sosiale medier, spesielt ettersom det kan være snakk om en overgangssum på rundt tre millioner pund.

Men Gorst skriver at det ikke bør overraske. Liverpool har allerede hentet Calum Scanlon fra Birmingham og Stefan Bajcetic fra Celta Vigo i januar. I sommer kom ungguttene Fabian Mrozek, Mateusz Musialowski og Marcelo Pitaluga alle inn portene. 

«Det var Harvey Elliott og Sepp van den Berg som var hovedsigneringene i 2019, så det er tydelig at de på innsiden på Anfield aldri tar øynene bort fra fremtiden», skriver Gorst.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]