Visekapteinen mener han vet hva som må til for å finne veien ut av uføret

James Milner konstaterer at Liverpool er et lag som strever i motgang for tiden, men midtbanespilleren mener han vet hva som må til for å snu den negative trenden.

25. jan 2021 kl 21.40Einar Kvande

– Når ting går din vei er det enkelt. Ting har gått vår vei de siste årene, og vi har vunnet kamp etter kamp. Selv da vi ikke fortjente å vinne, så vant vi likevel, uttalter James Milner til Sony India.

– Nå går ikke resultatene vår vei lenger. Ting som gikk vår vei tidligere, gjør ikke det lenger. Da er det viktig at vi står på videre, jobber hardt, og reagerer på skuffelser på riktig vis, slår Liverpools visekaptein fast.

Milner ledet laget som kaptein da Liverpool ble slått ut av FA-cupen av Manchester United søndag kveld. 

– Det var selvsagt skuffende. I en cupkamp er resultatet det eneste som betyr noe, så derfor var det skuffende. Men jeg synes guttene kan være fornøyd med måten de spilte på. Vi er skuffet over at vi slapp inn de målene vi gjorde, da alle kunne ha vært stoppet.

– Men vi reagerte i det minste bedre på skuffelsene vi fikk i denne kampen. Bedre enn vi har gjort de seneste kampene. Jeg mener det er positivt med tanke på kampene vi har foran oss.

– Guttene spilte bra i denne kampen. De jobbet hardt på topp, skapte noen gode sjanser, og jeg synes angrepsspillet vårt var mye bedre enn det har vært på en stund. Vi skapte flere brukbare muligheter. Forhåpentligvis var dette første steg på vei tilbake til en god kamprekke.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]