Leicester passerte Liverpool

Leicester slo Southampton 2-0, og inntok andreplassen i Premier League.

16. jan 2021 kl 22.55Einar Kvande

James Maddison stormet inn i feltet, og satte ballen knallhardt i nettaket fra skrått hold åtte minutter før pause i kveldens kamp mellom godt plasserte Leicester og Southampton i kveld. Fem minutter på overtid pyntet Harvey Barnes på resultatet på en kontring, etter at Southampton hadde kastet alle mann i angrep.

Dermed tok vertene alle tre poengene på King Power Stadium, noe som betyr at Brendan Rodgers sitt lag passerte Liverpool på Premier League-tabellen, og nå er oppe på 35 poeng etter 18 spilte kamper.

Liverpool vil ta seg forbi Leicester igjen med seier i toppoppgjøret mot Manchester United i morgen. Slår de erkerivalen vil de røde også passere United på tabellen, og igjen være ligaleder i Premier League.

Southamptons tap og Chelseas knappe seier over Fulham i lokaloppgjøret i London tidligere i kveld, betyr at Chelsea passerte Southampton på tabellen. Begge de to klubbene har 29 poeng etter 18 spilte kamper, og ligger på sjuende- og åttendeplass i Premier League. West Ham på niendeplass har også 29 poeng etter at de vant 1-0 over Burnley tidligere i dag.

Liverpool har 33 poeng på tredjeplass foran kampen mot Manchester United i morgen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]