Lewis returnerer til Liverpool

Den franske Ligue 2-klubben Amiens har bestemt seg for å avslutte låneoppholdet til Adam Lewis et halvt år tidligere enn opprinnelig planlagt.

12. jan 2021 kl 12.32Einar Kvande

Adam Lewis returnerer til Liverpool 6 måneder tidligere enn avtalt, da den franske Ligue 2-klubben har bestemt seg for å avslutte Liverpool-spillerens sesonglange låneopphold allerede nå.

Dette var 21-åringens første låneopphold, og flere Championship-klubber var interesserte i venstrebacken da Liverpool ønsket å la ham spille fast førstelagsfotball denne sesongen, etter at han mistet mesteparten av 2019/20-sesongen på grunn av en skade.

Oppholdet i Amiens startet bra, da Lewis startet fem kamper på rad, men han spilte bare 81 minutter i de neste 14 Ligue 2-kampene, og i de siste ni kampene har han ikke en gang vært i troppen.

Det er RMC som melder at Lewis forlater Amiens mye tidligere enn det som opprinnelig ble avtalt mellom klubbene. Totalt spilte scouseren ni kamper for den franske klubben.

Det er ikke utenkelig at Liverpool nå kommer til å låne ut venstrebacken til en ny klubb i løpet av januar.

Ben Woodburn kan også komme til å returnere til Liverpool fra sitt låneopphold i Blackpool, noe som kan føre til at Sepp van den Berg går motsatt vei, ifølge This is Anfield.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]