Liverpool har ingen hastverk med å tilby Salah ny kontrakt

Liverpool har et avslappet forhold til Mohamed Salahs kontraktssituasjon, tross spekulasjonene den siste måneden.

22. jan 2021 kl 11.41Jens Bessesen

James Pearce i The Athletic skriver at Liverpool har et avslappet forhold til Mohamed Salahs kontraktssituasjon. Kontrakten utløper ikke før i 2023, men det har vært spekulasjoner om Salahs fremtid etter at han i et intervju med spanske AS fikk spørsmål om Real Madrid og Barcelona.

Ifølge Pearce blir intervjuet tolket som et forsøk på å få fart på kontraktssamtalene med Liverpool. Klubben har ingen tro på at Salah vil prøve å komme seg bort. De ønsker heller ikke selge, og trolig har ingen av de spanske gigantene råd til å kjøpe 28-åringen.

Som følge av pandemien vil Liverpool være forsiktige med å dele ut nye og lukrative kontrakter akkurat nå, skriver Pearce. Også Virgil van Dijk, Fabinho og Alisson sine kontrakter utløper sommeren 2023. 

Den eneste det virkelig haster med er Gini Wijnaldum. Som kjent er han på utgående kontrakt og kan forsvinne gratis til en annen klubb i sommer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]