The Times:Liverpool jakter nok en midtstopper - vil hente inn to på deadline day

Liverpool vil ikke nøye seg med Ben Davies, ifølge Paul Joyce i The Times.

31. jan 2021 kl 23.51Jens Bessesen

Paul Joyce i The Times skriver at Liverpool ikke vil nøye seg med kjøpet av Ben Davies fra Preston, som nå virker svært sannsynlig, men at de også prøver å få til en overgang for kroatiske Duje Caleta-Car (24) fra Marseille. 

Journalist Loïc Tanzi i franske RMC melder søndag kveld at Liverpool har vært nære ved å komme til enighet med Marseille om en overgang for den 24 år gamle midtstopperen. Kroaten selv skal ha vært klar til å sette seg på flyet til England, men Marseille har vært klare på at de må få på plass en erstatter før de kunne selge. Dermed skriver Tanzi at en overgang for Caleta-Car til Liverpool virker svært usannsynlig.  

Men ifølge Joyce er ikke alt håp ute. Kroaten ble hentet fra Red Bull Salzburg for 17 millioner pund i 2018. Liverpool har flere spillere med bakgrunn fra Red Bull-systemet - både Sadio Mané, Takumi Minamino og Naby Keita. 

Neil Jones i Goal skriver at Marseille jobber med å hente inn en erstatter på lån i tilfelle Caleta-Car skulle havne i Liverpool.

Caleta-Car er i likhet med Davies en venstrebent midtstopper. Dejan Lovren har tidligere omtalt sin landsmann som en spiller som ville passet godt inn i Premier League, ifølge Daily Mail, som også skrev at Liverpool hadde forhørt seg med spilleren.

Skulle det bli umulig å komme til enighet med Marseille, kan Liverpool rette fokuset mot Arsenals Shkodran Mustafi. Journalist Fabrizio Romano meldte tidligere søndag at Arsenal skal ha tilbudt tyskeren til Liverpool i håp om å lette på lønnsutgiftene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]