Managerskifte i Cardiff, og vipps så er den utlånte Liverpool-spilleren ute i kulden

Har ikke prestert bra nok på trening.

27. jan 2021 kl 23.46Einar Kvande

Mens den ene utlånte Liverpool-angriperen kom på scoringslisten da Cardiff spilte 2-2 mot Barnsley i kveld, satt den andre på benken. Sheyi Ojo reduserte til 1-2 for gjestene, mens Harry Wilson ble sittende på benken gjennom hele kampen.

Mange Cardiff-fans skal ha reagert med vantro da den rykende ferske Cardiff-manager Mick McCarthy ikke hadde Wilson i startoppstillingen i Yorkshire. McCarthy, som ble ansatt som ny manager i Cardiff etter at Neil Harris fikk sparken for fem dager siden, forklarte vrakingen med at to andre spillere har prestert bedre på trening. 

Ojo har imponert den nye manageren

Ifølge Wales Online har McCarthy fortalt Wilson at han må imponere på treningsfeltet skal han komme med i startoppstillingen igjen, da Sheyi Ojo og Junior Hoilett ble foretrukket på vingene.

– Jeg tok ut laget basert på hva jeg har sett på trening de siste to dagene. Spillerne må imponere meg der, sa McCarthy etter poengdelingen i Barnsley.

– De som imponerte meg var Junior og Sheyi Ojo. De to har vært i en egen klasse på trening.

– Alle er så overrasket over at Harry ikke spilte, men hva så? Vi har en god tropp.

Etter kampen i Yorkshire fikk McCarthy også spørsmål om Wilson må prestere bedre på trening.

– Absolutt, lød svaret.

– Jeg vet at Harry er en god spiller. Jeg så ham i Hull, og han scoret for dem mot Ipswich. Jeg så ham i Bournemouth og Derby. Jeg har alltid beundret ham. Jeg håper jeg kan beundre ham i Cardiff også. Men jeg tok ut laget basert på hva jeg har sett i to dager på trening.

Wilson har scoret tre mål og levert fem målgivende pasninger på sine 19 kamper for The Bluebirds så langt denne sesongen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]