Manchester United inntok tabelltoppen, men seieren i Burnley kan ha kostet dem dyrt foran storoppgjøret på Anfield

Manchester United fikk skader på to sentrale spillere på Turf Moor.

13. jan 2021 kl 10.41Einar Kvande

Både Anthony Martial og Nemanja Matic ble skadet i sluttminuttene mot Burnley melder Manchester Evening News, og United kan måtte klare seg både uten disse to og midtstopper Victor Lindelöf i søndagens toppoppgjør mot Liverpool.

Martial haltet av banen på overtid i kampen på Turf Moor, med det som så ut som en hamstringskade, og ble erstattet av Axel Tuanzebe. Matic ble også skadet på overtid i kampen. Det virket som det var snakk om en lyskeskade. Han fullførte imidlertid kampen.

Victor Lindelöf sto over kampen, da han sliter med ryggen. Svensken har kun vært involvert i to av United siste sju kamper. I Lindelöfs fravær spilte Eric Bailly i midtforsvaret, selv om han fikk en smell i FA-cupseieren over Watford i helgen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]