– Vi kunne ikke ha møtt Liverpool på et bedre tidspunkt

Ole Gunnar Solskjær var på offensiven etter at hans Manchester United tok over tabelltoppen fra Liverpool.

13. jan 2021 kl 08.48Einar Kvande

Manchester United vant 1-0 over Burnley på Turf Moor i går kveld, og ligger dermed tre poeng foran Liverpool på tabellen foran toppoppgjøret på Anfield søndag. Etter kampen i Burnley var det en offensiv United-manager som møtte pressen.

– Dette er en strålende posisjon å være i. Vi vet vi skal opp mot den regjerende mesteren. De har hatt tre og en halv sesong hvor de har spilt utrolig bra, så vi vet det blir en vanskelig kamp for oss, men vi er klare for det, sa han med referanse til kampen på Anfield.

– Vi kunne ikke ha møtt dem på et bedre tidspunkt. Vi er i god forfatning, i god form, vi er sultne. Det er viktig at disse guttene er sultne. De ønsker å bli bedre, og teste sin karakterstyrke og sine kvaliteter.

– Vi har selvtillit foran kampene. På bortebane har vi gjort det veldig bra. Vi må ha tro på oss selv, og det har vi.

– Vi har gjort en god jobb, og dette er gode tider. Det blir en test mot de regjerende mestrene, som har vært fantastiske. Dette blir en flott test for oss.

Solskjær fikk imidlertid en skadebekymring etter gårsdagens kamp. Anthony Martial haltet av banen mot slutten av kampen, med det som så ut som en hamstringskade. Det virket som han skadet seg i det han avfyrte et skudd som Nick Pope reddet fem minutter på overtid. Solskjær nevnte ikke noe om dette da han ble intervjuet av Sky Sports etter kampen, men dersom det dreier seg om en hamstringskade kan Martial måtte stå over kampen på Anfield.

Liverpool - Manchester United spilles søndag klokken 17.30, og blir vist direkte på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]